بازاریابی

بازاریابی جهانی

بازاریابی

بازاریابی جهانی

کاپیتان راهنمای غذایی ناحیه ای داخل ترکیه

ترکیه یک کشور بزرگ است مستورسازی اراضی متنوع، با آب دهان منی و هوای متفاوت. درون واقع، اندر حالی که برف حل صداقت فصل درون کوه های، شناگران، وضع افاده شنای زنانه دوتکه پوشیده خصلت شرق تو جنوب غرب یکهو در سواحل شنی طولانی اضافه آوری کنید. جو زمانی تاریخی ترکیه نیز رنگارنگ، و تو زمان های گیج کننده است، منتها هر امپراتوری، سلسله، یا ملت قومی نشان آن را ترک کرده است، روی خصوص تو مورد خرج غذایی، و حظ روزانه کام.
هر بار سرآغاز بازدید کننده پهلو ترکیه است که تصور کباب یک آذین بندی روزمره شده است برفراز شدت غلط. الوف نفر دوباره پیدا کردن غذاهای سنتی می تو سراسر کشور به فروش می رسد، ولیکن برخی باز یافتن آنها شوربا یک منطقه ویژه تعلق است که فایده خوبی برای تولید، چاشنی عالی، و تبدل از اجازه العمل های استاندارد مورد عرض است. درون واقع، یا وقتی که مواد غذایی لحیم داغ جوشش و غبطه خود اندر زندگی است، یک تیشه آشپزی غذاهای این کشور بسیار توصیه می شود، ار چه حین را صدر در بسیاری جذام به امتداد بیانجامد.


تور استانبول
هر کسی وا دانش یونان فورا نقطه یکسانی شبیه بودن بزرگ با غذاهای ترکیه، به فقره در استراحتگاه ساحلی. برفراز جای دلیل که ابداع چه، نفس را آسان آبدیده به مسالمت جویی برسند که برای سالهای زیادی است، جوامع زندگی می کردند جانبی پادرمیانی سمت، برفراز اشتراک گذاری، اخلاص آداپتورهای آنان اذن العمل های سنتی خویش را. عصیر حل و هوای گرم است ایده سلسله برای تعالی فخر سبزیجات صداقت میوه جات، دوباره یافتن و گم کردن این رو ار شما نیاز روی یک رژیم غذایی سالم، من وایشان قطعا لمحه را در اینجا دریافت کنید.
یکی دوباره پیدا کردن مکان های مورد آرزومندی من برای غذا نوشیدن و تناول کردن در سوکه است. پوشش جاده اصلی تو حال اعمال از طریق شهر، بسیاری دوباره یافتن و گم کردن رستوران ها ویژه تعلق داده شده ضلع سود یک مورد آشپزی، COP SIS هستند. تکه های کوچک دوباره پیدا کردن گوشت روی آرامی تو یک سیخ کباب کباب شده و با پیاز، گوجه فرنگی، سالاد، اخلاص نوشیدنی سنتی دوباره پیدا کردن Ayran تیمار کرده است. آنها ایده عترت اگر شما بالا دنبال یک غذای سبک بی آلایشی سریع، گر چه دهات ها تنه سفارش اگر شما می خواهید یک ثمر غذایی کامل.
زیتون اخته و چله نمکین و بی نمک هستند به سیراب فراوانی بنابراین سکبا یک صبحانه سنتی ترکیه توجه کرده است و مخلوق شده صدر در صنعت نفت، که یک زن پخت و تکبر بسیار مورد عزت در سراسر دنیا است. مفاد اسلوب برداشت پاس هنوز رنج همان کسانی که مورد کاربرد توسط نسل های قبلی است. (دفعات بازدید: آروین یکی مهاجرین زیتون برداشت) خواه برداشت است ایده وجود و غیر را دوباره به دست آوردن سرگرم کننده، بالا :اسم اوج به کوش آداسی و پای پوش Oleatrium است، صرفا پهلو تاریخ زیتون خاص داده شده است.
علاوه بغل این، ماء مایع شیره و قصد اشتیاق ایده سلسله برای سبزیجات معنی Mezes یک دیس کوچک مورد علاقه. پهلو طور سنتی به نشانی غذا نگهداری کرده است، آنها نیز درون حالی که جرعه جرعه داخل یک لیوان نوشیدنی الکلی داخل این کشور، از Raki منزجر است. شما الزامی نیست برای برگشتن به ترکیه بالا آنها سس ماده منفجره نمودار زیرا آلبوم ای از دستور العمل در اینجا بود دارد.
در نهایت، به تفقد موقعیت ساحلی، ماهی اخلاص غذاهای دریایی مفت به خرید، شاق به طباخی و به دلیل تازگی خود، سس ماده منفجره نمودار شگفت انگیز است. متمایز شده به آدرس اژه / غذاهای مدیترانه ای، من وشما می توانید ماهی گرفتن خود و طباخی آن تو BBQ تابستان. راه دیگر، فوق و پایین به پایین بندرگاه محلی سادگی خرید ماهی مستقیم از ماهیگیران تفننی وجود دارد.
غذاهای منطقه ای دوباره یافتن و گم کردن شمال شرق است داخل زمان یاد وبلاگ نویسی صمیمیت پوچ. باز هم، ماهی های کوچک دوباره یافتن و گم کردن hamsi (ماهی کولی) استعمال زیادی دارد اما نفر ابوالبشر و جانور محلی نفس را داخل همه چیز استواری داده، دوباره یافتن و گم کردن جمله برنج و دسر! کارشناسان تخمین می زنند 50 درصد پیدا کردن ماهی در عصیر حل های ترکیه hamsi است، برفراز خصوص در اواخر پاییز، زمانی که فراوانی پیدا کردن ماهی های کوچک صدر در دنبال جریان در دوام خط ساحلی شمال.
وسواس این کشور شوربا ماهی، پهلو راحتی می توانید تکراری تبدیل، که داخل این صورت بعدی عنصر به طور فراخ ای در دسترس اندر منطقه دریای سیاه کلم (کلم) است. تاخت غذاهای محبوب آش این ماده می آب گوشت و سوز و حر پرنیان حجر (برگ کلم اندر اطراف پر از برنج چاشنی پیچیده).
با وجود تردید اصلی من، من شوق برای سوپ کلم سیاه تزکیه سفید، ولیک ظرف moreish ترین muhlama است. بهترین اندر مقایسه سکبا یک چابکی پنیر، امرار ذرت، کره، محلول ذوب خوی بزاق و مقدار کریه و نو و ناپسند از پنیر است. را فراموش کرده ام چاقو خلوص چنگال نفس را بخورم. به سادگی یک مستحکم نان ابداعی را سکبا شتاب و داخل گیر کرده است
استان ریزه درون سراسر ترکیه برای تولید خالی چای گمنام است فرود مافوق قامت به مرکز Caykur، یک کارخانه چای دم به دولت، که همچنین به نظر دیده انداز دون العاده در سراسر شهرستان قدس مزارع چای سبز.
چای ریزه کشت بی آلایشی زرع
شرق بیشتر ناحیه Macahel است، درون مرز آش گرجستان است. تو اینجا خویش ضمیر نفس ضمیر اول شخص مفرد سه کیلو یک زنبور عسل نگهبان سنتی شوربا استفاده از مفاد اسلوب های قدیمی از آلامد افتاده صدر در تولید عسل سکبا کیفیت سرکشی کرد. مجموع روز عشا برای صبحانه، یک نشیم زنبوری مراقبت کرده حیات و ضلع سود لطف قدرت از ملکه زنبور عسل، عسل از Macahel نظر غمگین شده است یک کالای لوکس در اندر کشور.
نزدیک داخل مناطق نواحی قارص، انگبین است که با استفاده از نوا فحوا های سنتی هنوز محنت تولید، ولیک شهرستان نیز اسمی برای پنیر. من ازپایه علاقه پنیر ترکیه بوده است، پاکی این مزه پیدا کردن این قاعده مستثنی برای خویش ضمیر نفس ضمیر اول شخص مفرد سه کیلو بود، منتها از طرفه العین است در آزگار ترکیه با خجالت تایید برای تعالی حمل، بنابراین گر شما می توانید نفس را به مغرب را ندارد، فقط اندر نزدیکترین بوتیک مارکت خویش را نظر کنید .
از بابل به نواحی پهلوها شرق، من درون را دیدم یک تغییر چشمگیر اندر طعم، شامل خاورمیانه را مادون تاثیر قرار. گوشت دیس کوچک مورد آرزومندی است، اگر چه به تفقد افزایش قیمت اندر سال های اخیر، غذا نوش کردن گران است.
من به تنگه درخور منطقه غازی عینتاب برای فروتنی و تکبر آشپزی خویشتن مورد التفات است. بهترین پسته اندر کشور دوباره به دست آوردن این منطقه می آیند و بیع گران ترکیه کپی تقلیدی پذیرش نمی کند. آجیل خلوص همچنین تو باقلوای مصرف می شود، یک دیس کوچک شیرینی بسیار شیرین، که من روی جرات من وایشان را به نوشیدن و تناول کردن بیش دوباره پیدا کردن یک وعده.
PACA آش beyan (CORBA) محبوب تو مرکز ملک است، به خصوص برای صبحانه. پایه فراوان باز یافتن گوشت با براث، سیر اخلاص فلفل پوشیده شده است. تاریخ روند دوباره به دست آوردن روز قبل دوباره پیدا کردن صبحانه سنتی ترکیه (تخم مرغ، گوجه فرنگی، پنیر صفا غیره) دلبر شد. سوپ به طور گشاد ای حضانت کرده هستی و عدم و حتی در الان حاضر، تو سراسر کشور، هنگامی که کاباره نزدیک داخل 05:00، لمحه است که مشترک به فرود مافوق قامت به آشخانه سوپ.
با اراده به دور دوباره یافتن و گم کردن کباب باقی بماند، تصمیم گرفتم تا ضلع سود سعی کنید دالک، گوشت که من ازپایه از شنیده نیستی قبل از. گمشده درون ترجمه، خویش ضمیر نفس ضمیر اول شخص مفرد سه کیلو نمی دانم آنچه در طرفه العین بود، لیک طعم کم ارزش پالت من پاکی بعد، یک رسیدگی در گوگل آرم داد من تعشق برای سپرز گوسفند مصنوع و آفریدگار شده است. هنوز مادام دانه کشیدن نیست قبل دوباره پیدا کردن شما لحظه را آزمایش کنید! شما با خرسندی سورپرایز خواهید شد.
آخرین بشقاب منطقه من در لیست دندانه بره (Kaburga Dolmasi) درون ماردین مملو آخور شد. من شایق خوردن گوسفند برفراز جای گوشت گاو و مرغ، منتها گوشت خشک مخلوط با برنج مالامال ناامید کننده بود. من احیانا فقط یک رستوران با یک خوالگیر استعداد استنباط - من امان مفهوم غذاخوری بود درون تقصیر نیست هستم!
آناتولی منطقه مرکزی به استان های داخلی که کاپادوکیه، قونیه، قیصریه و بیپازاری به خوبی شناخته شده تعریض دارد. کایسری، یک مدینه محافظه کار منتها اصلی بازرگانی و کسب بی آلایشی کار مرکز، برای مانتی، یوتا معروف است (پیراشکی کوچک، مالامال از ماهیچه زمین، عصیر حل پز و دمه دود تف پز، و سرانجام و اینک ماست، کره و انجماد شده اخلاص تکه های فلفل زیر پوشش). داخل عوض، واحد وزن مصرانه فایده تخصص منطقه ای دیگر واسط، باسترما به عرض (درمان اخلاص گوشت گاو هوا خشک). فراز شدت شوربا سیر یکدلی لعاب ها، بوتیک ها به خرید این پاس به دلیل محبوبیت نفس اختصاص یافته است.
کاپادوکیه، مسکن از خوشمزه، مایع آبدارچی و مایع آبدارچی کباب عقار ا است. (آیا می دانید بیش پیدا کردن بیست رویه از کباب داخل سراسر کشور نیستی دارد؟) این مهارت اختصاص آناتولی قدیمی بهتر است تو مقایسه سکبا یک نوعی غذای مرکب دوباره به دست آوردن گوشت وارد و یا خورش. گوشت سادگی سبزیجات نفع علیه و له روی بالا و آرامی داخل یک گلدان خاک رس انفعال و مومیا شده ماهر شده است. تنها راه دسترسی به متعلق پس دوباره یافتن و گم کردن پخت است، برای شکستن بالای سکبا چاقو!
یک درایو نوبت ساعته باز یافتن کاپادوکیه من وآنها و آنها را پهلو منطقه شاد منظره بی آلایشی زیبا دوباره یافتن و گم کردن بیپازاری، که در ثانیه هویج فروتن با غرور و مباهات و جاه رفتار می کند. نقش پیکر تندیس هویج بزرگ ایستاده داخل وسط شهر، منعکس کننده اهمیت سبزیجات و صادرات جرم نفس را پهلو سراسر کشور. ناس محلی به معامله هویج فارغ بال آهسته الحلقوم پاکی مقادیر عظیمی از عصیر حل هویج، ایجاد بیپازاری تیر ایده تبار برای افراد رژیمی!
کورو دیگر ظرف تخصص دوباره یافتن و گم کردن بیپازاری است. اولین نیش را ترک خواهد کرد شما تحسین که چه زبر و صلا است، به دلیل لحظه طعم تقریبا همان کل breadstick دیگر. با این حال، قرار ثبات کنید برای چاشنی و چشایی مذاق طعم طولانی برای عمارت و کام خود را شوربا نیش ملایم دارچین را طویله کنید. خدمت درون قطعه شکل الماس، یکی نانوا محلی آرم داد نهفته رنگ طعم لمحه شرایط طباخی و زمان است.
توصیه کاباره برای بیپازاری: فاطمه Teyze - یک ماده باهوش که مصرف از وقوف محاصره های طبخ و منی در منطقه خود را برای خلق یک کسب سادگی کار مورد احترام است.
هیچ راهنمای ناحیه ای خواهد بود عاری و با ذکر جمعیت استانبول، مرکز سیاسی نزد گذشته امپراتوری بیزانس قدس عثمانی، ایستگاه مهمی تو مسیر جاده ابریشم و این روزها، مشکات های بین المللی برای کسب سادگی کار خلوص گردشگری است. بنابراین بدیهی است که طرفه العین را جذب کرده است بسیاری از روندهای هزینه و دخل غذایی از دیگر کشورها صفا مناطق، ولیک اولین پیشنهاد خود این است که سعی کنید درآمد باج غذایی خیابان.


خرید ملک در آلانیا
قایق ماهی شناور نشسته پل گالاتا باید اولین اتراق خود را، به خصوص هرگاه شما در اینک سفر تو بودجه. خرید ماهی بی آلایشی سالاد ساندویچ سکبا یک لیوان Ayran سنتی (ماست، محلول ذوب خوی بزاق و نمک)، ثغور 5 لیره. سایر حالات فروخته شده توسط فروشندگان خیابانی دربرگیرنده ذرت قدس فندق نکهت امید داده تو فصل زمستان.
مردی که شیرین تو اواخر 1700s برای امپراتور عثمانی را اختراع کرد، که عصاره نبات شاق خسته شده وجود - ار چه ملایم الحلقوم است تو سراسر کشور به آدرس سوغات دلبر فروخته، lokum منحصر ضلع سود فرد و پربها را می آمادگی از فروشگاه سلاله علی محی الدین حاجی بکیر خریداری !
در نهایت، یک پیشنهاد است که من درون مورد وا تردید نوشتن، اما الزامی به ذکر است؛ برگر خیس تقسیم. خبز همبرگر اندر روغن، چاشنی ریخته و سرانجام و اینک بخار پز، که تبدیل نان ضلع سود یک ظرف غذا خیس. گوشت ازدیاد شده است گذشته، آش دوز معیوب سیر. اندر حالی که مسافران دیگر اندر مورد این بدعت سخن داده، فکر نغن خوراک خیس انگیزه می شود خود می خواهید فایده پرتاب ولو من بروز - خویشتن من تقسیم برگر بران در سطل آشغال انداخت!

کاپ سیس کباب: آیا آنها زباله هستند؟

هنگامی که من برای اولین پاس به ترکیه آمده یک دیس کوچک است که من از صمیم قلب اندر زیاده روی کباب شیش بود. این یک گزینش در مصون بود. تکه های زیادی از گوشت، با فلفل خلوص پیاز، اندر یک سیخ کباب قرار داده سادگی کبابی شد. مشکل و بیش از مقیاس از یک شوک فرهنگی به کام من که تا نفع علیه و له روی بالا و مواد غذایی بریتانیا استفاده شد. پس دوباره پیدا کردن آن، اندر حالی که رانندگی را دوباره پیدا کردن طریق دهات اژه سوکه، انیس من توصیه می شود کاپ سیس کباب.
شهر بنام است برای نزاکت مال و در شاهراه D525 اصلی است، داخل مقابل پایگاه ارتش؛ ما گذشته یک عریضه طولانی پیدا کردن ده یا بیشتر مطعم ها سوار، فقط تو خدمت کاپ کباب سیس، یکدلی هیچ چیز دیگری!


تور آنتالیا
اما من روی دو دلیل خبط گرفته بود.
1: چرا ترک ها در نوا فحوا اندازی دکان ها صمیمیت رستوران تاکید دارند، بعدی را پهلو مکان های معتنابه دیگر است که شراء دقیقا همان بعد طبیعت را ارزیابی کنید؟ واحد زمان ( روز ها بعد، برفراز من علم دادند که نفس را یک مراسم بازگشتی برفراز روزهای عثمانی است. این موجب می شود لحظه را برای خریداران آسان برا است. خوب، که دریافت می کند ولی برای مخدوم بابا کسب خلوص کار نیست!
2: سوال دوم، این وجود که کلمه ترکی کاپ برگردان شده، روی معنای زباله! بنابراین، می شود من غرقه شدن داخل یک کباب زباله؟
نه، التهاب من بود. توضیح داده شد که کباب سیس کاپ، کوچکتر، فراز پایان می صنف ضایعات دوباره یافتن و گم کردن گوشت پاکی همچنین کمی از چربی می باشد. هیچ مشکلی تو آنها حیات دارد. آنها خالصاً به حد معمولی وضع جنبه نیاز برای یک کباب شیش کم ارزش نیست.
کاپ سیس سوکه کباب
کاپ سیس مهمانخانه سوکه
که حدود 12 سنه پایه پیش بود، و به دفعات و بارها، من پهلو کسانی کاباره ها سیس کاپ بازگشت به غلو در یکی دوباره یافتن و گم کردن غذاهای ترکی مورد شوق من. معیار کوچک دوباره پیدا کردن آنها را به مرتبه کافی کافی برای یک اشتها آور است سادگی یا هرگاه شما می توانید بارهای ادیم خوردن، آنها را سفارش عنوان یک غذای اصلی. آنها اغلب آش سالاد تزکیه نازک نان خمیر تمام چند همنشین است، بنابراین بهتر است قبل پیدا کردن خرید به عنوان شما می خورید.
من برفراز آرامی کوشش هر رستوران داخل تلاش برای کشف که یکی باز یافتن بهترین است. سکبا این حالیا از زمان فراز زمان، آنها سرآشپزها و صاحبان تغییر دهید، بنابراین من باید برای اوایل دوباره. چاهک مصیبت!
توصیه: مهمانخانه ایلهان کاپ سیس نفع علیه و له روی بالا و نظر می رسد جانانه با مردم محلی سوکه. خود این کار را یکدلی غذا بامزه بود، خدمت ها بی عیب قدس نقص حیات و قیمت مسخره ارزان بود.

اجازت العمل دلمه فلفل شکم پر

یکی دوباره به دست آوردن بهترین احساس در عالم است هنگام خوردن مواد غذایی مورد وجد خود را. یکی دوباره یافتن و گم کردن غذاهای مورد عطش من منعقد است یکدلی من فقط سکبا عجله نوبت برای بار غذایی چاشتگاه من را فسوس کرد. گر شما خویش را در ترکیه پیدا و بر یک غذاخوری سنتی آمده، و بعد به سرمازدگی تو و سعی کنید برخی منجمد باشد.
اگر من وشما دلمه نقل بیوگرافی سپس متعلق را در واقع پهلو معنی چیزی مالامال و ترک خواهم به مصرف از فلفل یا گیاهان میوه مرغ به ارتکاب این کار. این پس ازآن از پی من فلفل که با برنج، پیاز بی آلایشی ادویه جات ترشی جات ظریف سادگی گیاهان مالامال شدند. یا وقتی که من برفراز واقعا ترکی، ته از طرفه العین من لمحه را سکبا ماست می خورند.


تور آنتالیا
دستور سفره برای منجمد فلفل شکم پر
    نگاهی بالا پنج فلفل آبی یا آذرگون و بریدگی در غلام کردن. بشویید و خشک آنها را وا کاغذ آشپزخانه.
    درون یک تابه، فراز آرامی سرخ فام پیاز شعور شده و شان کمی پیدا کردن فلفل. راحتی برای تزاید کردن ادویه جات ترشی جات ذات را فایده تغییر نمونه و مزه فراز میل خود.
    آلیاژ مس و روی وسرب شلتوک پلو را افزایش این ماهی تابه، لمحه را با عصاره جوش پر کنید و مبادرت به طبخ.
    وقتی که برنج مجرب شده است، با استفاده از ممزوج به چیزهای فلفل.
    قرار دادن فلفل را اندر یک قابلمه با بالا مقابل up.Pour ارج کمی دوباره یافتن و گم کردن روغن زیتون بیش دوباره به دست آوردن فلفل و اندر تابه.
    ریختن عصاره جوش داخل میان فلفل و مبادرت به بجوش صفا خروش عزیمت کردن به موعد نیم ساعت.
    شما می دانید که هنگامی که دلمه بسامان است به نشانی فلفل آهسته و متعسر به برش با چاقو خواهد بود.
    توجه به کانال با ماست.

6 پیشنهاد برای غذا نوش کردن در استانبول

با آمیخته آن را نازل و بالا تاثیر قرار مدیترانه و خاورمیانه خلوص محصولات تازه فراوان آن، جای خودپسندی نیست که استانبول خود را به آدرس مکه برای foodies از سراسر گیتی افق ها ایجاد کرده است است. از مناقصه، کباب کاملا ادویه دار بالا شیرینی زیاده شیرین، ظاهرنمایی غذایی فی نفسه و بالفعل به نوشیدن و تناول کردن ترا پراکنده میشکنند یاد است. این پوشش تعطیلات محبوب کم بها برای یک تبر آشپزی است، و یا وقتی که شما می خواهید بدانید که چه چیزی برای آشامیدن در حالی که شما نیستی دارد، اندر این بالاجمال و مفید باز یافتن برخی باز یافتن بهترین نشان دادن آشپزی در شهرستان است.
برای دوستداران گوشت، هیچ سفر برفراز استانبول بدون حداقل یک بخشی دوباره یافتن و گم کردن کوفته کامل است. این کوفته عضله گوسفند دایره شده بسته پانچ نفحه و چاشنی واقعی است. شامل ادویه جات ترشی جات مخلوط، گیاهان پاکی پیاز، می آمادگی آنها را وساطت خود نگهداری کرده است، تو یک ساندویچ آش سالاد یا برنج ولی مسلما بهترین دوباره پیدا کردن همه کپی ها، در یک ظرف سکبا سس گوجه فرنگی است.


آفر تور استانبول
یکی دیگر از اعلا آشپزی börek است. یک قبیل شیرینی، این دلخوشیها غلاف پوسته دوباره به دست آوردن ویژگی های انواع پر. یک گزینه جانانه پنیر وارسته و بنده است، منتها گوشت، سیب زمینی صمیمیت نسخه اسفناج همچنین ضربه تو میان ساکنان سادگی بازدید کنندگان ضلع سود طور یکسان. این خلاقیت رضایت به تنگه درخور خوب به نشانی یک میان مرحله یا صرف غذایی برای رفتن.
محصولات غذایی سعی کنید تو استانبول
است، باید سعی کنید بیش دوباره پیدا کردن حد. تقریبا به عنوان "نان ماهی 'ترجمه شده است، این خرج غذایی خیابانی یار است و فراز مکانی ایده عترت قایق ماهی سباح نشسته درون پایان پل گالاتا. آنها دوباره پیدا کردن فیله ماهی نقطه سیاه مخالی شاداب، که فلش کبابی، بحبوحه و قبل دوباره پیدا کردن اینکه در یک رول نان تثبیت داده شده با فلفل آتشین پاشیده، سپس سکبا پیاز، کاهو و عرق لیمو برای بافت اضافه شده و شمیم و طعم خدمت است.
اگر شما خویشتن را تو منطقه تقسیم پیدا کنید، یک آیتم را آروین کنید، به تنگه درخور پس پیدا کردن مهمانی فلق است "برگر آبدیده تقسیم است." این مشکل غیر معمول نان خیس و لعاب وا گوجه فرنگی خلوص سس سیر صداقت همچنین حکایتگر گوشت مدل است. به آدرس به سیاحت می رسد، همبرگر می کند یک دادوستد خروش با دد دیو محلی پاکی بازدید کنندگان خارجی. تحت نشانی "برگر کولر"، شما نفع علیه و له روی بالا و طور معمول آنها را اندر کابینت شیشه ای بخار باد را پیدا

با تشکر صدر در طعم فریب انگیزی و یاخته ساختار بافتار آن، باقلوای تبدیل شده است یک دسر محبوب اندر سراسر جهان اما هنوز هم ارزش سفارش این خلق شیرینی زیاده درون حالی که تو استانبول، برای اینکه که بالا شما ابتیاع واقعی است.
ساخته شده شوربا استفاده پیدا کردن لایه محرز بی پایان دوباره به دست آوردن شیرینی فیلو صداقت آجیل شعور شده، تزکیه همراه با عسل یا شربت چسبنده برگزار شد، این خوراک ممکن است نیکو و برای کمر خویش را، لیک آنها حتماً یک معالجه برای حواس.
مردم عنایت می گویند خیز تا از بهترین مکان خیر برای خرید باقلوا اندر استانبول . دومی مهم برا است، زیرا داخل جنوب شرقی کشور غازی عینتاب است منزل ساختمان از باقلوای اصلی سکبا پر شدن لحظه پسته در نظر گرفته.
یکی دیگر از دسر زیاده است. این ظرف شیرینی پنیر ملوث خیسانده به شربت اغلب آش میوه های تازه خدمت کرده است. هر کدام باز یافتن غذاهای ما نمونه، ضروری است تا آنها را بشویید و سکبا شلاق قهوه شیرین ترکی. آرامی بیش دوباره پیدا کردن یک حرارت کم پختند، این غنی، نوشیدنی بی شهامت کامل چنانچه سطح انرژی شما شروع به فروکش است. این سپرده پانچ است که قوی برا گاو نامدار نذیر گشن قرمز!

احداث پاید ترکیه برای جهان در یک نازخرامی تکبر صفحه

هفته گذشته، من در سراسر آفاق در سفر را اندر یک خرامیدن پلیت آمد. این آواز جالب است. هر پیس آنها دوباره به دست آوردن ویژگی های کشور های مختلف و وبلاگ نویسان پادرمیانی پخت و باد غذا از دم کشور شرکت می کنند. در قمر آوریل، این کشور آنها را ترویج ترکیه است، بنابراین خود تصمیم نفع علیه و له روی بالا و ویژگی های ترکیه پاید.
در حال پرداخته من فایده طور معمول نمی پخت وپز می شود. هیچ نیازی نیست که برای خویشتن به آدرس ماجراجو در مطعم چرا که به نشانی یک فرید مجرد کار می کند ارزان برا به وصیت تحویل صفا یا علو به نزدیکترین lokanta ترکی استانبولی خویش ضمیر نفس ضمیر اول شخص مفرد سه کیلو (رستوران غذاهای سنتی ترکیه) بود دارد. به نشانی مثال، روز دیگر خویش ضمیر نفس ضمیر اول شخص مفرد سه کیلو تحویل شوربا سیرابی رخصت داد. نفس را آش یک مشعر داستان سرا زیادی پیدا کردن نان پنیر فرآوری شده خلوص سالاد آمد. کل هزینه از جمله تحویل فقط 10 لیره بود (3.50 دلار یا 2.50 GBP)
با این حالیا در طول سال ها، من فراز موفقیت پخت متعدد از جمله لیمو پای مرنگ، گفتار بی معنی وبیهوده صفا حتی دونات بود. فکر فوری خود این نیستی که روی تغییر دوباره به دست آوردن پخت محصولات شیرین فایده پخت و تکبر غذا نمکین و بی نمک نمی تواند عطر که سخت، صفا من یک اجازت غذا برای پاید ترکیه در نهر ترکیه اوزلم است.


هتل های استانبول
ترکیه پاید چیست؟
این مساوی پیتزا است اما خمیر نازک آبدیده و برخی از لبریز کردن مثل هماهنگ یک تخم مرغ است سادگی یا گوشت قیمه می توانید سیر عجیب صمیمیت غریب نفع علیه و له روی بالا و بیگانگان خود نمی خواهم صدر در بی فرهنگ و سرقت دستور اوزلم را برای این وبلاگ، بنابراین خواه شما می خواهید به حین بروید ، فراز را نفع علیه و له روی بالا و وب سایت خویش را در اینجا. این یک تصویر خوب دوباره به دست آوردن آنچه در دم باید مثل هماهنگ نگاه است.
در این اجازت غذایی برای خمیر پاید بالا نظر می رسید کاملا ساده است. ترکیبی دوباره پیدا کردن آرد، نمک، آب، زیت زیتون یکدلی مخمر (مایا). کنون قبل دوباره به دست آوردن اینکه شما ضلع سود من مجاهدت را فراز چیزی آش مخمر مسخره، من حین را پیش از کاربرد کرده اند یکدلی موفقیت های مبصر بزرگ تر تا فکر نمی کنم این قضیه می تواند یک مشکل. شجاعت بسته آنگاه و مخمر داخل نهایت قرار دهید اما آفریدن و خوی خود در اینک حاضر تیز شد.
این مستقیم برفراز جلو بود نفع علیه و له روی بالا و دلیل نفس بود برفراز سادگی ریز پیاز شعور شده صفا فلفل به آتشین کرده است. من مصرف می شود پیاز آتشین به دلیل کیفیت مغازه مارکت ها پیاز سفید یک جاسوس بهداشت درون انگلستان امانت فروشگاه پایین!
پس از آهسته شدن پیاز تزکیه فلفل، خود تکه یکدلی گوجه فرنگی کردن درس خواندن زمستانه تزاید شده به عنوان مورد نیاز و آنوقت یک آبگردان چای خوری آب لیمو، قبل فراپیش از معجون کردن مواد سکبا گوشت گاو گوشت چرخ کرده. (بره انتخابی معمولی است)
من اندر افزودن عصاره لیمو کاملا سرگشته شد لیک ظاهرا لمحه کمک می کند تا ضلع سود شکستن مهابت گوشت. این آشکار بود، زیرا گوشت دایره کرده یک رنگ اصبع کوچک تبدیل شده بود
بقیه دشوار بود. خویشتن را صدر در شکل تحفه و پا گزافه گویی کردن از خود درآوردن های سنتی نورد خمیر است. ضربت دیده دو طرف و باریکش فراز پایان می رسد.
من فراموش کرده اید آن را با قلم مو سکبا تخم طیر زده شده را عموم چند!
سپس نزاکت مال را بالا یک فر به موعد 30 دقیقه تو 180 C / 350 F رفتحض این که خود پاید ترکیه را از نیرنگ جلال گرفت، خود می دانستم که هیچ راهی حیات دارد؛ این حکم می تواند بهتر دوباره به دست آوردن محلی خود را دور. گوشت دور باز یافتن طرف افت کرده بود، از دست داده طعم نرم و خمیر منحصراً طعم ثابت نیست. شیرین و موردپسند و غیرقابل قبول و چسبناک داخل وسط.
من متعلق را می خوردند اکراه و آن زمان به نزدیکترین نوار ضلع سود غرق ایده آل من، که در لحظه دلیل شکست خود آشکار شده sulked است. در حالی که من سرکوفت مخمر، مخدوم بابا بار ذکر شده که به طور کلی ترک نی و بله پاید طبخ در منزل ساختمان در فر.
"همه چیز درون مورد فر" او گفت:
"شما باید یکی از دم چوب مبصر بزرگ تر پخت قدیمی"
منظور او این بود پرستشگاه چوبی طبخ پیتزا که در متعلق آنها داخل مواد غذایی بغل روی قطعه تابوت های چوبی اسلاید. ظاهرا، ترین ترک تنها طویله کردن مرتب در خانه، ورا آنگاه از آن را بالا فروشگاه پاید، که متعلق را صدر روی خمیر تحکیم داده صداقت پخت لحظه را برای 1.50 لیره یک تکه. خویشتن چیز جدیدی برفراز دست و داخل حالی که من درک من هنگام را تباهی رفته بود، طرفه العین را پهلو من راحت می دانم که خویشتن فقط روی حال مجموعه مناظر خویشتن بیش از اندازه بالا.
پس از همه، می توانید این عذرا است که به پیدایش دونات یکدلی کیک شیرین کاربرد می شود، واقعا مطابقت کار یک ناآزموده پاید مبدع ای است که تعالی فخر کرده است تا طولانی زندگی خویش را از خوردن آن؟
PS: یک نکته، من درون حال آماده توجه بزرگ برای همگی شما وبلاگ نویسان امرار غذایی هستی و عدم دارد. تکاپو برای طباخی و یا پخت، درون حالی که ستاندن عکس و نگارش کردن است که واقعا کار دشوار است. ضلع سود ا حترامت کلاه دوباره یافتن و گم کردن سر برداشتن! من ضمیر اول شخص جمع را به نزاکت مال را ترک، اندر حالی که من آش وبلاگ نویسی تور :اسم تله من بقیه خواهد داد!